Alle categorieƫn
EN

Bedrijf Nieuws

Home > Nieuws > Bedrijf Nieuws

Contact

0086 (13407313242)

0086 (73186394561)

[e-mail beveiligd]

No.804, 2e gebouw, No.68 Luositang Road, Changsha Economic and Technological Development Zone, Changsha City, Provincie Hunan, PR of China 410100

Changsha TENCAN nam deel aan de tentoonstelling PM China 2016:

Tijd: 2016-05-06 Hits: 11

Op 29 april werd de 9e Shanghai International Powder Metallurgy & Cemented Carbides & Advanced Ceramics Exhibition die werd gehouden in het Everbright Convention & Exhibition Centre in Shanghai, China, succesvol afgesloten. Wij, Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd hebben deelgenomen aan de tentoonstelling.

PM Shanghai-tentoonstelling is een van de grootste en beroemdste tentoonstellingen van hardmetaal en keramiek in China. Sommige van onze producten, zoals een transparant handschoenenkastje (handschoenenkastje van acryl), een supermini-planetaire kogelmolen voor gebruik in een handschoenenkastje, een kogelmolen voor laboratoriumrollen en een planetaire kogelmolen met aanraakscherm, werden getoond in de tentoonstelling, die veel bezoekende mensen van binnenlands en overzee. Ze verzamelden zich bij de stand om te kijken, te raadplegen of te discussiƫren en stelden veel vragen over het malen, mengen en dispergeren van laboratoriummonsters die ze tegenkwamen in hun dagelijkse experiment.

Shanghai PM-tentoonstelling is een vruchtbare reis waarbij we tijdens de tentoonstelling meer aandacht en focus kregen, evenals veel advies en verwachtingen van eindklanten en dealers. We zijn er zeker van dat de tentoonstelling ons zal helpen om in de toekomst meer geavanceerde laboratoriumpoedertechnologie en oplossingen voor de voorbereiding van laboratoriummonsters te ontwikkelen en bij te werken.

1

2

3